JellePlevier.com

Over Jelle

Ik vertaal de visie van mijn klant naar strategische, functionele merken en websites voor makelaars, zodat zij een grotere impact kunnen maken op de woningmarkt.

Tijdens mijn periode als grafisch ontwerper bij een groot retailmerk voelde ik me enigszins verloren.

Ik creƫerde zeer commerciƫle ontwerpen om consumentenproducten te verkopen aan mensen die ze niet echt nodig hadden of wilden hebben.

Dit bracht me ertoe mijn eigen ontwerpstudio te starten, met een focus op het creƫren van een blijvende impact voor mijn klanten.

Jelle Plevier
Jelle Plevier

Toen ik kennismaakte met de vastgoedmarkt via Provadie, raakte ik geĆÆnspireerd door de betrouwbare en professionele aard ervan. Ik wist dat ik bijdroeg aan een industrie die enorme waarde biedt aan haar klanten.

Hallo, mijn naam is Jelle Plevier.

Graag ga ik met je in gesprek over jouw positie in de vastgoedindustrie en of mijn diensten jou kunnen helpen om je te onderscheiden.

Makelaarsmerk

Wat zeggen mijn klanten?

“Jelle is uitstekend om mee samen te werken. Hij begrijpt onze visie en concept vanaf het begin en heeft de technische vaardigheden om het te realiseren. Hij reageert altijd snel en de levering van materialen is gegarandeerd.”

Marnix CTO Provadie
Marnix Hoebert

“Jelle is een grafisch ontwerper met niet alleen het vermogen om creatieve ontwerpen te bedenken, maar hij is ook sterk in strategisch denken. Hij heeft zeer snel onze bedrijfsstijl overgenomen en de kwaliteit van verschillende standaardontwerpen verbeterd. Het was een plezier om met Jelle te werken.”

“Hij heeft onze prachtige website gemaakt en zorgt voor onze marketingcommunicatie, promoties, mailings en brochures. Hij is creatief en zeer bekwaam in het vertalen van onze wensen en behoeften naar mooie campagnes.”

“Onlangs heb ik samengewerkt met Jelle. Van begin tot eind was de communicatie uitstekend en de kwaliteit van het werk was geweldig. Vooral zijn strategisch meedenken tijdens het bouwen van de website was fijn, en hij heeft ons veel tips en ideeĆ«n gegeven.”

Wouter Team foto
Wouter Moonen

Michel
Michel Slager

“This is my third project with Jelle and it was another great experience. Jelle is super efficient, a great designer and listens well.”

Olivia
Olivia Porter

Werk met mij

Laten we afspreken en een kosteloos verkennend gesprek voeren. Gebruik het formulier om contact met me op te nemen, zodat ik alle belangrijke details heb om een gesprek in te plannen en een praatje te maken.

Makelaarsmerk