Jelle Plevier

Passie voor ontwerp en vastgoed

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door creativiteit. Toen ons gevraagd werd om een draak te tekenen, kozen alle kinderen voor draken, terwijl ik een ei tekende met een drakenstaart eromheen.

Tijdens mijn studie bedrijfsidentiteit ontwerpen, besefte ik al snel dat dit mijn kracht was. Mijn ontwerpen zijn uniek, gedetailleerd en professioneel.

“Hij heeft onze prachtige website gemaakt en zorgt voor onze marketingcommunicatie, promoties, mailings en brochures. Hij is creatief en zeer bekwaam in het vertalen van onze wensen en behoeften naar mooie campagnes.”

"Ik startte mijn eigen ontwerpstudio om een blijvende impact te creëren."

Tijdens mijn tijd als digitaal ontwerper bij een groot retailmerk voelde ik me enigszins verloren. Ik creëerde zeer commerciële ontwerpen om consumentenproducten te verkopen aan mensen die ze niet echt nodig hadden of wilden. Dit bracht me ertoe mijn eigen ontwerpstudio te starten, met de focus op het creëren van een blijvende impact voor haar klanten.

Mijn naam is Jelle Plevier, en mijn doel is om door middel van unieke en professionele ontwerpen echte waarde te bieden aan mijn klanten.

Jelle Plevier, professioneel gekleed, staande bij een waterkant in Barcelona met een bergachtig landschap op de achtergrond.
Jelle Plevier, casual gekleed in een groen T-shirt, zittend op een stenen balustrade voor een boom met een waterpartij in Barcelona op de achtergrond.

"Verliefd op de vastgoedmarkt."

Toen ik via Provadie kennismaakte met de vastgoedmarkt, werd ik verliefd op de betrouwbare en professionele aard ervan. Het voelde als thuiskomen. Ik wist dat ik bijdroeg aan een industrie die enorme waarde biedt aan haar klanten.

Hallo, mijn naam is Jelle Plevier.

Graag ga ik met je in gesprek over jouw positie in de vastgoedindustrie en hoe mijn diensten jou kunnen helpen om je te onderscheiden.

Makelaarsmerk

Werkwijze

Laten we jouw visie vormgeven en het makelaarsmerk creëren waar je naar streeft.

Verkenning

Grafisch design voor makelaars beïnvloedt gedrag en verhoogt de waarde van je bedrijf. Jouw merk moet direct de kernwaarden communiceren. Daarom start ik elk project door jouw visie te leren kennen.

Onderzoek

Na het verkennen van jouw visie doe ik onderzoek naar jouw doelgroep: wat ze leuk vinden, waar ze zijn en wat hen drijft. Het doel is een duidelijk, data-gebaseerd beeld van jouw ideale klant te krijgen.

Ideeënvorming

Alle ideeën worden op tafel gebracht en getest totdat we drie beste concepten voor jouw makelaarsmerk overhouden. Ik presenteer je deze drie concepten en de reden erachter.

Klantsuccess koesteren

Visitekaartjes, social media-assets en je website worden aangepast aan jouw nieuwe makelaarsmerk voor succes.

Bekijk hieronder casestudies voor eerdere resultaten.

Bekijk mijn Werk

Werk met mij

Laten we afspreken en een kosteloos verkennend gesprek voeren. Gebruik het formulier om contact met me op te nemen, zodat ik alle belangrijke details heb om een gesprek in te plannen en een praatje te maken.

Makelaarsmerk
Makelaarsmerk

Wat zeggen mijn klanten?

“Jelle is uitstekend om mee samen te werken. Hij begrijpt onze visie en concept vanaf het begin en heeft de technische vaardigheden om het te realiseren. Hij reageert altijd snel en de levering van materialen is gegarandeerd. Hij is zeer gespecialiseerd in grafisch design voor makelaars”

Marnix CTO Provadie
Marnix Hoebert

“De Brand Clarity workshop geeft in relatief korte tijd een goed beeld van waar je staat met je merk. Tegelijkertijd biedt het handvaten om zaken aan te scherpen en zet het aan tot nadenken over je merk in brede zin. Zodat je je propositie naar de markt verder kan verbeteren. Ik vond het daardoor zeker een nuttige exercitie.”

Portret foto van Gerda, een Taxateur
Gerda Wiegers

“Hij heeft onze prachtige website gemaakt en zorgt voor onze marketingcommunicatie, promoties, mailings en brochures. Hij is creatief en zeer bekwaam in het vertalen van onze wensen en behoeften naar mooie campagnes. Zeker een aanrader voor grafisch design voor makelaars”

“Onlangs heb ik samengewerkt met Jelle. Van begin tot eind was de communicatie uitstekend en de kwaliteit van het werk was geweldig. Vooral zijn strategisch meedenken tijdens het bouwen van de website was fijn, en hij heeft ons veel tips en ideeën gegeven.”

Wouter Team foto
Wouter Moonen

“Jelle is een grafisch ontwerper met niet alleen het vermogen om creatieve ontwerpen te bedenken, maar hij is ook sterk in strategisch denken. Hij heeft zeer snel onze bedrijfsstijl overgenomen en de kwaliteit van verschillende standaardontwerpen verbeterd. Het was een plezier om met Jelle te werken.”

Michel
Michel Slager

“This is my third project with Jelle and it was another great experience. Jelle is super efficient, a great designer and listens well.”

Olivia
Olivia Porter
Open whatsapp
1
Want to talk to me?
Hallo👋
Leuk je te ontmoeten. Even appen? Stel gerust je vragen, meestal reageer ik binnen enkele minuten!

Hartelijke groeten,
Jelle Plevier