Provadie

Provadie had problemen met de conversie en gebruiksvriendelijkheid van hun website. Lees hoe we hun website vernieuwden, optimaliseerden voor mobiel, en aangepaste sollicitatiepagina’s creëerden om hun wervingsproces te verbeteren. Het resultaat is een moderne, gebruiksvriendelijke website die beter converteert en eenvoudig aan te passen is.

Website redesign project

De Doelen voor Provadie

Toen Provadie mij benaderde, ondervonden ze problemen met de conversiepercentages van hun website en vonden ze het moeilijk om wijzigingen aan te brengen op de site. Om deze problemen aan te pakken, hebben we twee doelen gesteld voor het project van de website-refresh:

  1. Verbeter de redactionele mogelijkheden van de website.
  2. Moderniseer het merk visueel en maak de website gebruiksvriendelijker.
207shots so
Screenshot van drie smartphones met de mobiele weergave van de Provadie website. De eerste telefoon toont een promotie voor een gratis proefperiode, de tweede telefoon toont een aanmeldingspagina voor een webinar over taxeren, en de derde telefoon toont statistieken over het aantal aangesloten taxateurs en uitgevoerde taxaties.

100% Mobielvriendelijk design

Een mobielvriendelijke website is tegenwoordig essentieel. Daarom hebben we de website van Provadie volledig geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, zodat deze altijd en overal goed functioneert.

Custom sollicitatiepagina's

Als jong en snelgroeiend bedrijf kan het vinden van goede werknemers een uitdaging zijn. Voor Provadie hebben we een aantrekkelijke sollicitatiepagina gecreëerd.

Hier kunnen potentiële sollicitanten video’s bekijken van werknemers, chatten met huidige werknemers en eenvoudig solliciteren.

Screenshot van de sollicitatiepagina op de website van Provadie, met een zes-stappen sollicitatieprocedure en een invulformulier voor sollicitanten om hun naam, e-mailadres en cv in te sturen. Daarnaast is er een sectie met meer informatie over het werken als Sales Medewerker, inclusief een chatoptie.
Screenshot van de gebruikersbeoordelingenpagina op de website van Provadie, met reviews van Nardy Hensen van Thoma Post Makelaars, Martijn Puhl van De Taxatheek Amsterdam, en Robin van Pelt van A&T Vastgoed.

De Uitkomst

Het resultaat van de website-redesign is een website die veel beter converteert en eenvoudig aangepast kan worden door het team van Provadie. Tot op de dag van vandaag werk ik nog steeds veel voor Provadie. Zie de review van Marnix, CTO bij Provadie:

“Jelle is uitstekend om mee samen te werken. Hij begrijpt onze visie en concept vanaf het begin en heeft de technische vaardigheden om het te realiseren. Hij reageert altijd snel en de levering van materialen is gegarandeerd.”

Marnix CTO Provadie
Marnix Hoebert

Campagne voor Dag van het vastgoed

Als speciale actie voor de Dag van het Vastgoed wilde Provadie iets bijzonders doen. Samen hebben we een actie uitgewerkt waarbij je met een rad van fortuin kans maakt op leuke prijzen.

Voor deze actie heb ik voor Provadie een op maat gemaakt rad ontworpen en besteld, een beursachterwand ontworpen en meerdere e-mailcampagnes opgezet.

Het was een groot succes!

Een groep van vijf mensen, gekleed in Provadie-shirts, poseert voor een Provadie-stand op een evenement. Ze staan naast een groot rad van fortuin met verschillende prijzen erop. Deze speciale actie, ontworpen voor de Dag van het Vastgoed, omvatte een op maat gemaakt rad en beursachterwand. De actie was een groot succes, mede door meerdere e-mailcampagnes. Iedereen lacht en geeft duimen omhoog, klaar voor interactie met bezoekers.
Een op maat gemaakt rad van fortuin, ontworpen voor Provadie, opgesteld bij een beursstand. De opstelling bevat ook een tafel met weggeefzakjes en een banner met Provadie-logo. De actie vond plaats tijdens de Dag van het Vastgoed, waarbij deelnemers kans maakten op verschillende prijzen door aan het rad te draaien.
Screenshot van drie smartphones met de mobiele weergave van de Provadie website. De eerste telefoon toont een promotie voor een gratis proefperiode, de tweede telefoon toont een aanmeldingspagina voor een webinar over taxeren, en de derde telefoon toont statistieken over het aantal aangesloten taxateurs en uitgevoerde taxaties.

Meer Case Studies

Werk met mij

Laten we afspreken en een kosteloos verkennend gesprek voeren. Gebruik het formulier om contact met me op te nemen, zodat ik alle belangrijke details heb om een gesprek in te plannen en een praatje te maken.

Makelaarsmerk
Open whatsapp
1
Want to talk to me?
Hallo👋
Leuk je te ontmoeten. Even appen? Stel gerust je vragen, meestal reageer ik binnen enkele minuten!

Hartelijke groeten,
Jelle Plevier