JellePlevier.com

Highlight 03

Wil jij je makelaarsmerk onderscheiden en vertrouwen opbouwen?

Ontdek hoe je een constante stroom van klanten kunt krijgen zonder te teveel tijd te besteden aan marketing en sociale media.
Als jij eersteklas diensten biedt met oog voor persoonlijkheid en aandacht, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wat kan ik voor jou doen?

Jelle Plevier - Specialist in branding voor makelaars
Jelle Plevier - Specialist in branding voor makelaars
Persoonlijk contact

Ik neem maximaal 9 klanten aan per jaar, zo kan ik iedere klant persoonlijk behandelen.

Je bent geen nummer

Na het afronden van het project blijf ik in contact met mijn klanten om ervoor te zorgen dat ze resultaat zien.

Ervaring in de industrie

Ik werk al jaren met bedrijven binnen de vastgoed, je hoeft mij dus niet het verschil tussen aankoop en verkoop uit te leggen

Klanten waarmee ik werk

NTS Retina logo white 1
Provadie Logo Website 1
Logo Taxateur worden Logo White 1
Pracht logo wit PMS web 85 1 1

"Jelle is uitstekend om mee samen te werken. Hij begrijpt onze visie en concept vanaf het begin en heeft de technische vaardigheden om het te realiseren."

Marnix Hoebert
CTO bij Provadie
Marnix CTO Provadie
CTO bij Provadie
Marnix Hoebert
Makelaarsmerk

Werkwijze

Laten we jouw visie vormgeven en het makelaarsmerk creƫren waar je naar streeft.

Verkenning

Een goed ontwerp heeft de kracht om gedrag te beĆÆnvloeden en de waarde van een bedrijf te verhogen. Om dit te bereiken, moet jouw makelaarsmerk direct jouw kern waarden communiceren aan je doelgroep. Daarom begin ik alle projecten door jouw visie voor jouw merk te leren kennen.Ā 

Onderzoek

Na het verkennen van jouw visie is het tijd om wat gegevens achter deze ideeĆ«n te plaatsen. Ik zal onderzoek doen naar de mensen in jouw doelgroep… wat ze leuk vinden, waar ze rondhangen en wat hen drijft. Het doel is om een duidelijk, op data gebaseerd beeld van jouw ideale klant te krijgen.

Ideeƫnvorming

Hier begint het plezier. Alle ideeƫn worden op tafel gebracht en getest totdat we drie beste concepten voor jouw makelaarsmerk overhouden. Ik presenteer je deze drie concepten en de reden erachter.

Klantsuccess koesteren

Visitekaartjes, sociale media-assets en je website worden allemaal bijgewerkt om jouw nieuwe makelaarsmerk weer te geven en je op te zetten voor succes!

Mijn Services

Hoe kan je met mij werken?

Brand Workshops

Ontdek het DNA van jouw merk tijdens een workshop. Voor wie is je makelaarsmerk, wat doe je, hoe en waarom doe je het? Krijg helderheid over je bedrijfsvisie en leg een sterke basis voor succes.

Merkworkshops zijn een essentieel onderdeel van mijn aanpak. Ze helpen de juiste koers te bepalen voordat we aan andere projecten beginnen.

Huisstijl

Creƫer een onderscheidende merkidentiteit voor jouw makelaarskantoor. Logo, kleurenpalet, typografie en grafische elementen vormen de visuele herkenbaarheid die essentieel is voor jouw bedrijf.

Samen creƫren we een visueel consistente en impactvolle merkidentiteit.

Laat jouw merk stralen en trek meer klanten aan met een sterke merkidentiteit!

Website

Kies voor een website die jouw merk en diensten op de best mogelijke manier presenteert, terwijl het naadloos integreert met essentiƫle tools zoals Realworks en Funda.

Laat je niet beperken door generieke templates. Met mijn websiteontwerpservice krijg je een online aanwezigheid die jouw unieke identiteit als makelaar benadrukt.

Makelaarsmerk

Wat zeggen mijn klanten?

“Jelle is uitstekend om mee samen te werken. Hij begrijpt onze visie en concept vanaf het begin en heeft de technische vaardigheden om het te realiseren. Hij reageert altijd snel en de levering van materialen is gegarandeerd.”

Marnix CTO Provadie
Marnix Hoebert

“De Brand Clarity workshop geeft in relatief korte tijd een goed beeld van waar je staat met je merk. Tegelijkertijd biedt het handvaten om zaken aan te scherpen en zet het aan tot nadenken over je merk in brede zin. Zodat je je propositie naar de markt verder kan verbeteren. Ik vond het daardoor zeker een nuttige exercitie.”

Gerda wiegers Pracht Makelaardij
Gerda Wiegers

“Hij heeft onze prachtige website gemaakt en zorgt voor onze marketingcommunicatie, promoties, mailings en brochures. Hij is creatief en zeer bekwaam in het vertalen van onze wensen en behoeften naar mooie campagnes.”

“Kundig in zowel branding als design! Jelle heeft mij zeer goed geadviseerd en heeft daarnaast alles tot in de puntjes uitgewerkt. Een extra vraag over iets werd direct uitgevoerd. Zeer tevreden over het resultaat.”

Wouter Team foto
Wouter Moonen

“Jelle is een grafisch ontwerper met niet alleen het vermogen om creatieve ontwerpen te bedenken, maar hij is ook sterk in strategisch denken. Hij heeft zeer snel onze bedrijfsstijl overgenomen en de kwaliteit van verschillende standaardontwerpen verbeterd. Het was een plezier om met Jelle te werken.”

Michel
Michel Slager

“This is my third project with Jelle and it was another great experience. Jelle is super efficient, a great designer and listens well.”

Olivia
Olivia Porter

Case Studies

Taxateurworden.nl

Huisstijl ontwerp en Website

Square Card Mockup 010

Er komt meer aan... ondertussen kun je kijken op mijn dribbbel account. šŸ‘‰

Hanze Makelaardij

Branding Project

Cards concept 1

Neem contact op en start de transformatie van je vastgoedmerk.

Makelaarsmerk

FAQ

Veel gestelde vragen

Mijn branding services zijn specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de unieke behoeften en doelstellingen van makelaars. Met mijn marktonderzoek en ervaring in de vastgoedmarkt begrijp ik de specifieke uitdagingen en kansen waar makelaars mee te maken hebben. Hierdoor kan ik een merkidentiteit creƫren die zich onderscheidt en aantrekkelijk is voor jouw specifieke doelgroep van makelaars.

De tijd die nodig is om een merkidentiteit te ontwikkelen, varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. Gemiddeld genomen duurt het proces enkele weken tot een paar maanden. Ik streef ernaar efficiƫnt te werken en open communicatie te behouden om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt. Bij aanvang van elk project stuur ik een tijdlijn waar ik me zo goed mogelijk aan houd.

Zeker! Ik heb samengewerkt met diverse makelaars en succesvolle branding projecten afgerond. Neem gerust een kijkje in mijn case studies om voorbeelden van mijn werk te bekijken.

Ja, absoluut! Als het belangrijk is voor jouw website en de tools bieden integratiemogelijkheden, kan ik dit voor je regelen.

Absoluut! Ik begrijp dat bedrijven evolueren en groeien, en jouw merkidentiteit moet daarmee meegroeien. Ik bied flexibiliteit en ondersteuning om jouw merkidentiteit aan te passen aan veranderende behoeften en nieuwe groeimogelijkheden.

De kosten voor het ontwikkelen van een merk zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en jouw specifieke behoeften als makelaar. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Ik ben al 5 jaar actief in de brandingindustrie en heb uitgebreide ervaring met het werken met makelaars gedurende de afgelopen 3 jaar. Ik ben gefascineerd door de unieke uitdagingen en kansen die de vastgoedmarkt biedt, en ik kan je helpen een sterke merkidentiteit op te bouwen.

Ja, zeker! Ik bied volledige ondersteuning bij het implementeren van jouw merkidentiteit in al jouw marketingmaterialen. Of het nu gaat om het ontwerpen van visitekaartjes, brochures, of het optimaliseren van jouw website, ik sta klaar

Ben je nog aan het rondkijken? Vraag mijn prijzenlijst hier aan.